Проживаючи Місто: Історії і Маршрути

Важливий напрямок нашої діяльності — робота з різними досвідами війни. Цієї осені ми працюватимемо над проєктом «Проживаючи місто: історії і маршрути».

Львівський Культурний Центр та команда Дому Звуку, що є частиною ЛКП «Львівське Радіо», розпочинають проєкт для новомістян Львова, які прибули у місто після 2014 року, втікаючи від війни — з їхніх історій про повсякденну взаємодію з містом буде створена аудіопрогулянка. Проект втілюється в рамках програми «Culture Helps/Культура допомагає».

Ми шукаємо містян Львова, які змушені були оселитися тут, втікаючи від війни. Ми хочемо почути ваш досвід проживання міста, ваші історії про повсякденні маршрути та важливі місця. Нам цікаво, як ви зробили, чи не зробили, це місце та місто своїм.
 
Проєкт передбачає плідну та інтенсивну роботу над створенням сценарію аудіопрогулянки з двома кураторами/драматургами на кількох зустрічах впродовж жовтня. Ми запрошуємо вас долучитись до команди оповідачів-сценаристів.

У результаті має постати спільно створена антологія/мапа історій, на якій будуть представлені персональні маршрути містом та значимі локальні місця і звуки, виділені з історій людей, що були змушені прибути сюди через війну.  
 
Створена аудіопрогулянка буде опублікована на стрімінгових платформах в кінці листопада та буде доступна для прослуховування для усіх охочих.
Ваші історії вартують того, щоб їх розказати!

Залишились питання? Телефонуйте нам за номером телефону: +38097707901

Проєкт проводять Львівський Культурний Центр та команда Дому Звуку, що є частиною ЛКП «Львівське Радіо», в рамках програми «Culture Helps/Культура допомагає».

Стежте за проєктом в соціальних мережах: 
https://www.facebook.com/DimZvukuLviv/ 
https://www.instagram.com/dim_zvuku/ 

 

en_GBEnglish