Складно окреслити цілі та орієнтири в пошуку роботи?

Думаєте над тим, чи взагалі хочеться працювати в новому місті та почуваєте себе невпевнено?
Ми допоможемо вам впоратись зі страхами та знайти нову роботу на курсах професійної переорієнтації в центрах Поряд!

 

В листопаді набираємо 2 групи охочих до участі в профорієнтаційному інтенсиві – в Поряд на Повітряній та на Мулярській!
Наші дводенні інтенсиви складаються з двох блоків – психологічного та професійного.
Перший день присвячуємо особистим питанням – як зрозуміти, що нам потрібно зараз, як знайти себе у новому місті та як не боятись зробити наступний крок.
Другий блок – про пошук роботи. Які вакансії актуальні у Львові, як правильно оцінити власні здібності та скласти резюме, а також
Ви отримаєте унікальну можливість пройти пробну співбесіду, яка може стати вашим першим кроком до отримання нової роботи!
Інтенсив проводять:
Марія Олійник – психотерапевтка, співзасновниця консалтингового агенства MindForce та засновниця спільноти “Я Твоя Опора”.
Софія Папірник – досвідчена HR та рекрутерка, випускниця Львівської бізнес школи та засновниця компанії UnameIT.
Останні три роки Софія займається не лише пошуком та підбором кадрів, а й постановкою HR-процесів для малого та середнього бізнесу, проводить тренінги та консультує стосовно особистісного професійного розвитку.
The project “EU4ResilientRegions – Special Assistance Programme Ukraine” is co-financed by the European Union and the German Federal Ministry for Economic Cooperation and Development (BMZ) and is implemented by the Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.
en_GBEnglish