Майстер-класи для дітей та дорослих

 

Де: Поряд на Повітряній (вул. Повітряна, 88)
Коли: щочетверга о 17:00

Нові майстер-класи для дорослих та дітей в центрах Поряд на Повітряній! 

В березні для нас підготували свої майстер-класи Ольга – завідувачка Бібліотека на Повітряній та Тетяна – наша постійна відвідувачка ♥

Щочетверга о 17:00 чекатимемо Вас на наступні творчі події:

9 березня майстер-клас для дітей “Аплікація Пес Патрон”

Об’ємна аплікація для дітей, які полюбляють нашого героя та улюбленця пса Патрона! Разом виготовимо його  пухнастий портрет, який малеча зможе повісити вдома. Просимо мати з собою ножиці! 

 

16 березня – майстер-клас “Букет з ґудзиків” 

Запрошуємо створити унікальний, не повторний букет з… ґудзиків. Так, звичний ґудзик, який ми зазвичай викидаємо, стане квіточкою. Якщо маєш свої не потрібні ґудзики з отворами – принось, використаємо!

 

23 березня – майстер-клас “Оберіг-підкова” 

Краса і сила українського народу в його самобутніх традиціях, які передаються через покоління. Одною з таких традицій є створення оберега, який, за віруваннями наших предків, мав захищати домівку та її жителів. 

 

30 березня – майстер-клас “Прикраси для волосся з фетру”

Фетр прекрасний матеріал для виготовлення дитячих прикрас. Яскраві кольори і простота в роботі. І, що не менш важливо, фетр м’який і приємний на дотик. 

За допомогою майстер-класу діти навчаться самостійно виготовляти прикраси для волосся з фетру, а також розвинуть свої творчі здібності та гарний естетичний смак.

 

Просимо реєструватись на майстер-класи за посиланням: 

https://forms.gle/qJ4GAj4sipKYSVJr8 

Чекаємо на Вас! 

ukUkrainian