19 жовтня о 17:00 – Українська революція на Луганщині.

Та люди, які брали у ній участь. Ви дізнаєтеся, яким був територіальний поділ наших земель, з чим довелося зіштовхнутися.

Спікерка: Аліна Пантелеймонова — завідувачка науково-дослідницького сектору історії краю з 1917 року Луганського обласного краєзнавчого музею.
Реєстрація на подію: https://forms.gle/R9d5NG3dKUwX5Jno8
А для того, аби Ваші дітки в цей час не сумували, для них працівники музею проведуть креативний майстер клас “Осіння парасолька”. Разом зробимо паперові парасольки для декору
Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/owCH78VzefpakGpc6

12 жовтня о 17:00 –  Козацьке минуле Луганщини.

Яке відношення до Луганщини має козацтво? Під час лекції ви дізнаєтеся, як козаки опинилися на території луганських земель, чим вони займалися, як їхнє перебування в подальшому вплинуло на розвиток Луганщини.
Спікерка: Оксана Бакшинська — завідувачка науково-дослідницького сектору історії дожовтневого періоду Луганського обласного краєзнавчого музею.
Паралельно із лекціями, класично, відбуватимуться активності для дітей. І тут у нас також Луганський обласний краєзнавчий музей!
Реєстрації на лекції – за посиланням: https://forms.gle/TR7uCmGtMQJaz2oP8
12 жовтня о 17:00 будемо робити аплікації з природного матеріалу “Осінній їжачок”.
Будемо створювати аплікації з матеріалів, які легко можна знайти восени – насіння соняшнику, листя, мох різного виду, суха тирса, дрібнолистовий чай, шишки ?
Реєстрація на майстер клас за посиланням: https://forms.gle/7z67oHDZsjtGwgGY7

26 жовтня о 17:00 – Луганщина космічна.

Тема лекції присвячена внеску, який зробила Луганська область в галузь космонавтики. Ми дбайливо зберігаємо пам’ять про підкорювачів космосу в музейних колекціях та серцях мешканців Луганського краю.
Спікерка: Юлія Шевцова — молодша наукова співробітниця науково-дослідницького сектору історії краю з 1917 року Луганського обласного краєзнавчого музею.
Реєстрація на лекцію – за посиланням https://forms.gle/TR7uCmGtMQJaz2oP8
26 жовтня також проведемо майстер клас з квілінгу “Осінні барви”.
Квілінг – мистецтво виготовлення плоских або об’ємних композицій зі скручених у спіралі смужок паперу.
Реєстрація на майстер клас за посиланням https://forms.gle/vzBJWmTu2huGkG5E8

ряд

ukUkrainian