Зміна місця та звикання до нового середовища супроводжується безліччю нових відкриттів та думок. І, здається, ми завжди маємо що сказати, але не завжди знаємо, як це висловити. А тут — не треба говорити, адже можна… написати!

Написати листа другові чи собі у майбутнє, нотатку в щоденнику, пост у соціальних мережах, а може, й цілий роман?

У серпні запрошуємо людей, що нещодавно прибули до нашого міста,  на безкоштовні курси письменницької майстерності від Центрів Поряд та письменниці Анастасії Левкової.

У Настиному товаристві ми навчимось:

  • знаходити натхнення в буденних речах;
  • створювати героїв із простих людей;
  • викладати думки в історії;
  • створювати сюжети.

А також познайомимось з однодумцями та обговоримо всеее про все на світі!

Трохи про нашу кураторку:

Анастасія Левкова (нар. 1986 р.) — письменниця, літературознавиця, літературна менеджерка. Настя живе у Львові, та раніше мешкала у на Хмельниччині, у Києві та в Запоріжжі. Літредакторка видань The Ukrainians і Reporters та понад 20 книжок. Викладачка курсу “Мовна компетенція” Школи журналістики та медіакомунікацій УКУ.  Кураторка і членкиня журі літературного конкурсу “Кримський інжир /  Qırım inciri”.

Членкиня Українського ПЕН, кавалер ордена Мистецтв і літератури Франції.

Авторка роману для підлітків “Старшокласниця. Першокурсниця” (2017), дитячої книжки “Ашик Омер” (2020) та нон-фікшну для дітей від 11 до 111 “Спільна мова. Як народжуються і живуть слова” (2020).

Важливо: курс передбачає українську мову як мову спілкування та написання творів. Але не бійтесь реєструватись, якщо почуваєтесь не цілком упевнено, ми допоможемо вам!

Реєстрація на  курс за посиланням:  https://forms.gle/6uzroHnXkLab26oP8

Захід відбувається за підтримки проєкту «Програма ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України», що співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

#ПрямуємоРазом #МіцніРегіони

#поряд  #порядлкц

ukUkrainian