Курси живопису для дорослих.

В Центрі Поряд новий набір на курс живопису від Дарини Котляренко!  

Де: Поряд на Мулярській  (вул. Мулярська, 2а)
Коли: щоп’ятниці о 17:00
 

Дарина полюбилась нашим відвідувачам ще в 2022 році, коли проводила заняття з олійного живопису для дітей та дорослих ? 

Та цього разу Дарина готує для нас повноцінний курс з малювання для дорослих. Заняття з малювання для дорослих – це, перш за все, творення у спільному просторі, місце і можливість для експериментів та втілення ідей. 

У першому блоці курсу ми звернемося до основ образотворчості. Ми вчитемося поступово і без осуду виражати вигадані образи мовою ліній, форм, кольорів і об‘ємів.

Вітається регулярне відвідування!

Курс охоплює наступні теми:

«У пошуках ліній».  Введення у графіку. Дослідження засобів виразності в графіці, різниця матеріалів. На занятті поробимо вправи на розслаблення руки, а потім малюватимемо тушшю за допомогою пензлів. 

 – «Світ під мікроскопом». На занятті спробуємо техніку роботи аквареллю по мокрому паперу. Обговоримо технічні особливості акварельного живопису, будемо відчувати міру контролю над фарбою.

– Два заняття ми присвятимо написанню писанок. Наша культура породила незліченну кількість зразків декоративно-прикладного мистецтва. Повторення візерунків-сонця, зірок, оленів, меандрів на ритуальних виробах, дозволяло нашим предками зберігати зв‘язок з попередніми поколіннями і передавати найважливіші послання і оберегові знаки нащадкам.

Пропонуємо приєднатися, до традиційного дійства-оздоблення воском і барвниками великодніх яєць.

«Поліфонічні потоки». Це заняття ми присвятимо видатному художнику і педагогу Паулю Клеє. Використаємо монотипію, і спробуємо дослідити «дитячу» манеру малювання художника. Навчимося багатошаровому акварельному живопису, працюючи по сухому паперу.

Реєструйтесь на курс або на окремі заняття за посиланням: https://forms.gle/uHE1XZp68xoXtkKTA 

 

Ілюстрація Емми Ларсон до теми «Світ під мікроскопом».

Стартуємо 17 березня!
Чекаємо на Вас! 
ukUkrainian