Співаємо, музикуємо та… робимо тіньовий театр!

 

Такий неординарний у нас в Центрі Поряд буде цьогоріч ВЕРТЕП ?
Оголошуємо набір на дитячий вертеп для дітей 7-15 років в центр Поряд!

Протягом місяця будемо готуватись до Різдва разом з Валерією Замай – тренеркою театральної майстерні Поряд, акторкою театру “І люди, і ляльки” ?
Наш дитячий вертеп дещо відрізнятиметься від популярного нині формату вистави, адже ми повернемось до традиційного варіанту Вертепу, а саме – ставитимемо лялькову виставу!
В програмі підготовки будуть співи традиційних різдвяних колядок, розмови про культуру та традиції святкування Різдва в різних куточках України, а також створення та постановка Вертепу за участі саморобних ляльок.

Заняття відбуватимуться у центрі міста – Палаці Культури імені Гната Хоткевича (вул. Кушевича, 1). Про час проведення занять повідомимо після того, як наберемо учасників ?
Захід відбувається за підтримки проєкту «Програма ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України», що співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.
ukUkrainian