Тиждень захисту прав в центрі Поряд

 

5-11 грудня в Україні проводиться Всеукраїнський тиждень права.
Традиційно, це тиждень, що включає 10 грудня – День прав людини. Адже саме цього дня у 1948 році Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних Націй прийняла Загальну декларацію прав людини.
Також зараз триває Всеукраїнська акція “16 днів проти насильства”.

 

Центри Поряд на Повітряній та на Мулярській долучаються до тижня прав людини і запрошують до себе на заходи навколо тем протидії насильству, зокрема гендерно орієнтованому, біженства,порушення прав людини в часи війни та права на гідність.

7 грудня, Поряд на Мулярській – Дискусія “Права жінок, які вимушено переїхали до Львова: взаємопідтримка та досвід протидії насильству над жінками”. Модераторка Оксана Дащаківська. Спікерки: Любов Максимчук, голова ГО “Жіночі перспективи”, Катерина Довбня, активістка ГО “Феміністична майстерня”.

8 грудня, Поряд на Повітряній – Зустріч “Насилля: Профілактика та Протидія” з Оленою Романець – психологинею-консультанткою БФ «Аванте», БФ «Імпульс Україна».

11 грудня, Поряд на Мулярській – Майдан: право на гідність та право на спротив. Учасниці та учасники з Майданів 2013-2014-х рр. Донецька, Луганська, Одеси, Харкова, Сімферополя та Херсона.

Вхід на всі події вільний, та просимо зареєструватись за посиланням: https://forms.gle/hcUbQHe1GYztyQTr9 

Львівський Культурний Центр поряд!

Мета нашого проєкту – допомогти тим, хто потрапив до Львова внаслідок  війни, інтегруватись у наше місто та його середовище через події, консультації та іншу допомогу ♥ 

Заходи відбуваються за підтримки проєкту «Програма ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України», що співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

#ПрямуємоРазом #МіцніРегіони #поряд #ЛКЦпоряд  

ukUkrainian