SEO: вступ в професію

 

Курс SEO для новачків в центрі Поряд на Повітряній, 88

 

 

Курси нададуть Вам базу знань в професії SEO, яка дозволить знайти першу роботу.
?Коли: 16 жовтня – 13 листопада, щовівторка 18:30-20:30 та щонеділі 11:00-13:00.
?Де: Вул. Повітряна, 88
SEO – це вид роботи в цифровому маркетингу. Жоден інтернет-магазин, новинний сайт, чи інший великий сайт, не обходиться без seo. Основне завдання seo-спеціаліста/ки – зробити так, щоб потрібні сторінки були в пошуку Google на першій сторінці. Наприклад, коли людина шукає “яблука”, то seo-спеціаліст/ка має оптимізувати сторінку певного сайту з яблуками, щоб той сайт був першим і люди заходили на сайт. Люди заходять на сайт – люди купують. Сайт отримує прибуток!

Цей інтенсивний курс за 5 тижнів познайомить нас з основами професії, та з багатьма цікавими та необхідними речами для роботи в SEO.

! Увага ! Не слід плутати SEO з PPC. Останні займаються платною рекламою, SEO – органічним трафіком. Працювати seo можна повністю віддалено, в агенції чи в продуктовій компанії. При знанні англійської можна працювати на за кордон.
Проводить курси Софія Ватуляк, в SEO майже 10 років. Софія має досвід роботи в Сільпо, Maudau, Rozetka та в маркетингових агенціях та досвід лекторки в JetOctopus. Знає багато про пошукові системи та “вміє робити їм добре :)”.

Програма курсу за посиланням: https://cutt.ly/TVLmFBk
Вимоги до учасників:
вміння користуватися комп’ютером і стандартними офісними програмами;
базове знання Excel/Google Docs;
наявність власного комп’ютера;
можливість приділяти 8-10 год щотижня на домашнє завдання.
Кількість місць на курсі обмежена тож реєстрація ОБОВ’ЯЗКОВА за посиланням:

 

Львівський Культурний Центр поряд!

Мета нашого проєкту – допомогти тим, хто потрапив до Львова внаслідок  війни, інтегруватись у наше місто та його середовище через події, консультації та іншу допомогу ♥ 

Заходи відбуваються за підтримки проєкту «Програма ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України», що співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

#ПрямуємоРазом #МіцніРегіони #поряд #ЛКЦпоряд  

ukUkrainian