Курси професійної переорієнтації для львів’ян та переселенців.

Центри Поряд пропонують відвідати курси професійної орієнтації для переселенців та львів’ян, що втратили роботу внаслідок війни. 

22-23 вересня з 11 до 17:00 у бібліотеці на Повітряній відбудеться другий блок курсу “Як знайти роботу. Курс для постраждалих від війни”
За два дні допоможемо розібратись у тому, як знайти професійну ідентичність у новій реальності та допоможемо визначити вектор руху:

– що я знаю про себе?

– на що мені опиратись в пошуку роботи?

які навички мені необхідні в новій реальності? 

Про це поговоримо з психотерапевткою, співзасновницею консалтингового агенства MindForce та засновницею спільноти “Я Твоя Опора” Марією Олійник.
На другий день до нас приєднається досвідчена HR, засновниця консалтингової агенції – Софія Папірник. З нею поговоримо про те,
яким зараз є ринок праці у Львові?
– як підготувати резюме?
– де шукати роботу?
По закінченню навчання ми проведемо зустріч з потенційними роботодавцями та у тестовому режимі проведемо співбесіди.
Реєстрація на курс – за посиланням: https://forms.gle/QxG4SqYUwJggBMnr6

Львівський Культурний Центр поряд!

Мета нашого проєкту – допомогти тим, хто потрапив до Львова внаслідок  війни, інтегруватись у наше місто та його середовище через події, консультації та іншу допомогу ♥ 

Заходи відбуваються за підтримки проєкту «Програма ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України», що співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

#ПрямуємоРазом #МіцніРегіони #поряд #ЛКЦпоряд 

ukUkrainian