21 вересня. Майстер клас з образотворчого мистецтва в техніці акварельного живопису. ?Малювання, колажування, плетіння та плакат… в поряд на Повітряній (Бібліотека на Повітряній).

Софія Дорошенко пропонує неординарні майстер класи, цікаві та прості водночас, і головне – для дорослих!

Ми знаємо як Вам полюбилась за цей час арт-терапія, тож запрошуємо!

? 14 вересня. Майстер клас з ресайкл-ткацтва.

 Виготовимо домашній килимок з вторинної сировини. Ми поділимось із Вами секретами бавовни і не тільки, тож тепер можна не викидати старий текстиль, а надати їм нового життя! (можна принести власні набридлі речі_

?21 вересня. Майстер клас з образотворчого мистецтва в техніці акварельного живопису.

Пошук графічних образів у кольорових акварельних плямах. Спробуємо попрацювати зі своїм образним мисленням, повірте воно є у всіх!

?28 вересня. Майстер клас з колажу.

Ми – дорослі, але в кожному з нас жевріє дитина. Виготовимо колаж, що стане ілюстрацією до казки!

?5 жовтня. Майстер клас з виготовлення плакату.

Обговоримо історію виникнення плакату, його значення та вплив на суспільство, сила слова та висловлювання. Створимо власне гасло та плакат до нього!
Чекаємо Вас в Поряд на Повітряній!


Реєстрація на події: https://forms.gle/tzNTS349wEnZd2d2A

 

Львівський Культурний Центр поряд!

Мета нашого проєкту – допомогти тим, хто потрапив до Львова внаслідок  війни, інтегруватись у наше місто та його середовище через події, консультації та іншу допомогу ♥ 

Заходи відбуваються за підтримки проєкту «Програма ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України», що співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

#ПрямуємоРазом #МіцніРегіони #поряд #ЛКЦпоряд 

ukUkrainian