Безкоштовні курси англійської мови 

Центри Поряд пропонують відвідати курси англійської мови трьох спрямувань: 

– Базова англійська мова

Основи англійської як іноземної мови. За 8 занять пройдемось від базової граматики до найбільш вживаних слів та побудови простих речень. Цей короткий курс підготує Вас до глибшого вивчення англійської, а також до самостійного навчання.
Також, звісно, попрактикуємось у розмові! Ми спробуємо подолати мовний бар’єр разом, адже багато говоритимемо англійською.
Чекаємо на курс базової англійської щосереди та щоп’ятниці о 17:00.
Перше заняття – 14 вересня!
Реєстрація на курси за посилання: https://forms.gle/EYofv25WhPxC6srb6

– Англійська мова для бізнесу

Словник та фрази, що використовуються в бізнес-сфері, письмі, презентаціях, публічних промовах, а також мистецтво перемовин – все це під час курсу «Англійська мова для бізнесу».
Цей курс для тих, хто хоче розвивати бізнес на міжнародному рівні, працює або планує працювати у міжнародних компаніях або в туризмі.
Для цього курсу потрібно мати попередньо набутий базовий рівень англійської мови ?
Чекаємо на Вас щовівторка о 17:00.
Перше заняття – 13 вересня!
Реєстрація на курси за посиланням: https://forms.gle/EYofv25WhPxC6srb6

– Бухгалтерський облік англійською мовою

8 занять англійською мовою – вступ до основних принципів бухгалтерського обліку, науки «ведення рахунків» у будь-якій діяльності, пов’язаній з грошима. Бухгалтерський облік є основною необхідністю для знання стану фінансового здоров’я бізнесу/уряду, а також того, чи є він успішним чи ні, і наскільки.

Цей курс буде корисним для студентів-бізнесменів, власників бізнесу, людей, які працюють у бізнесі/компанії, програмістів програмного забезпечення, професіоналів, таких як юристи, лікарі, архітектори, які хочуть базове розуміння бухгалтерського обліку.
Щосуботи та щонеділі о 14:00
Перше заняття – 17 вересня!
Реєстрація на курси за посиланням:

Проводитиме заняття Ерол Пінто – американський волонтер, що приїхав допомагати українцям. Ерол має більше ніж 30 років досвіду роботи в американських міжнародних компаніях, пожив в 7 країнах, вільно спілкується декількома мовами, але поки, на жаль, не володіє українською. Компанія, в якій він працював – Cummins Engine Co. в штаті Індіана, зараз створює двигуни для HIMARS.

І хоча Ерол не професійний викладач, він та команда центрів Поряд зроблять все можливе для того, аби ми краще розуміли одне одного!

Реєстрація на курси за посиланням: https://forms.gle/EYofv25WhPxC6srb6

 

Львівський Культурний Центр поряд!

Мета нашого проєкту – допомогти тим, хто потрапив до Львова внаслідок  війни, інтегруватись у наше місто та його середовище через події, консультації та іншу допомогу ♥ 

Заходи відбуваються за підтримки проєкту «Програма ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України», що співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

#ПрямуємоРазом #МіцніРегіони #поряд #ЛКЦпоряд 

ukUkrainian