Малювання як можливість зануритись в творчий медитативний процес, відволіктись від буденності, перевести думки в інше русло та познайомитись з новими людьми ? 

Щосереди та щоп’ятниці в центрах Поряд у Бібліотеці на Мулярській малюємо олією з Дариною Котляренко! 

 

Ми знаємо, як Вам полюбилось малювати олійними фарбами та спілкуватись під час наших креативних майстер-класів. Вже традиційно, Дарина запрошує поринути в світ олійного живопису разом! 

 

? 7 вересня о 12:00. Майстерня народної картини.

Дізнаємося, які сюжети були поширені серед художників початку 20 ст. і намалюємо натюрморт, переймаючи прийоми і техніку відомого представника полтавського кустарного мистецтва Дмитра Перепелиці.

? 9 вересня о 12:00. Колаж – мозаїка.

Ми повторимо тему колажу і цього разу зробимо листівку в «мозаїчному» стилі. Заняття пройде в атмосфері зосередженого підбору кольорів із журнальних фотографій.

?14 вересня о 17:00. Пейзаж.

Під час написання пейзажу часто виникають труднощі у написанні рослин – як передати об’єм, які відтінки використовувати? Ми присвятимо заняття виключно деревам. Зробимо невеликий етюд дерева олійними фарбами. Нам у нагоді стануть зразки голландського пейзажу 17-18 ст. 

 

Реєстрація на майстер-класи за посиланням: https://forms.gle/qcJw35JrTX8JAkfa6

 

Львівський Культурний Центр поряд!

Мета нашого проєкту – допомогти тим, хто потрапив до Львова внаслідок  війни, інтегруватись у наше місто та його середовище через події, консультації та іншу допомогу ♥ 

Заходи відбуваються за підтримки проєкту «Програма ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України», що співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

#ПрямуємоРазом #МіцніРегіони #поряд #ЛКЦпоряд 

ukUkrainian